جلسه دفاع پایان نامه خانم رعنا شاولی برگزار گردید

جلسه دفاع پایان نامه خانم رعنا شاولی برگزار گردید

  • 1402/11/18
  • اخبار دانشکده
  • 156
  • 1 دقیقه

جلسه دفاع پایان نامه خانم رعنا شاولی دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت با عنوان " بررسی تاثیر مداخله آموزشی مبتنی بر نظریه رفتار برنامه ریزی شده بر میزان مصرف غذاهای فرآوری شده و فوق فرآوری شده در مادران باردار ساکن مناطق شهری شهرستان ایذه "روز یکشنبه مورخ 1402/15/11 ساعت 11:30 صبح در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهید دامیده برگزار گردید.

 

جلسه دفاع پایان نامه خانم رعنا شاولی دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت با عنوان " بررسی تاثیر مداخله آموزشی مبتنی بر نظریه رفتار برنامه ریزی شده بر میزان مصرف غذاهای فرآوری شده  و فوق فرآوری شده در مادران باردار ساکن مناطق شهری شهرستان ایذه "روز یکشنبه  مورخ 1402/11/15 ساعت 11:30 صبح در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهید دامیده برگزار گردید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

جلسه دفاع پایان نامه خانم رعنا شاولی دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت باعنوان" بررسی تاثیر مداخله آموزشی مبتنی بر نظریه رفتار برنامه ریزی شده بر میزان مصرف غذاهای فرآوری شده  و فوق فرآوری شده در مادران باردار ساکن مناطق شهری شهرستان ایذه "با راهنمایی جناب دکتر شمس در روز یکشنبه مورخ 1402/11/15 ساعت 11:30 صبح در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهید دامیده برگزار شد .با توجه به پیامدهای افزایش وزن غیرطبیعی در بارداری بر سلامت مادر و کودک و نقش غذاهای فرآوری و فوق فرآوری شده در این افزایش وزن،این مطالعه حاضر با هدف اجرای یک مداخله آموزشی مبتنی بر نظریه رفتار برنامه ریزی شده طراحی شد. مطالعه مداخله ای با روش نمونه گیری در دسترس  بر روی 210 نفر از زنان باردار شهر ایذه(استان خوزستان) انجام شد. داده ها با استفاده از پرسشنامه سنجش سازه های نظریه رفتار برنامه ریزی شده و گزارش غذایی (Food Record) قبل و یک ماه بعد از مداخله جمع آوری و تحلیل شد. نتایج نشان داد که سازه کنترل رفتار درک شده بیشترین قدرت پیش گویی کنندگی قصد رفتار را داشت. مصرف نوشابه های گازدار و آبمیوه های صنعتی  به عنوان کانون تمرکز مداخله اموزشی بعد از مداخله در گروه مداخله به طور معناداری کاهش یافت. مداخله ی آموزشی براساس تئوری رفتار برنامه ریزی شده منجر به کاهش رفتار مصرف غذاهای فرآوری شده و فوق فرآوری شده( نوشابه های گازدار و آبمیوه های صنعتی) در زنان باردار می شود.  می توان نتیجه گرفت مداخله ی آموزشی براساس تئوری رفتار برنامه ریزی شده منجر به کاهش رفتار مصرف غذاهای فرآوری شده و فوق فرآوری شده( نوشابه های گازدار و آبمیوه های صنعتی) در زنان باردار می شود.